csütörtök, március 19

Illóolaj, tájfutás, körforgás

A képen nem én vagyok, de nem lehet
elég korán kezdeni a tájfutást. :)
Kértek rólam  is tájfutós képet? :)
Fotó: Máthé István
Tavasztól őszig a hétvégéket legtöbbször tájfutással töltöm. Imádom az erdőt, a mezőt, a természetet, ezenfelül kiváló szabadidős program az egész családnak. Ja és közben sportolunk is meg országot-világot járunk! :) Azt hiszem elmondhatom, hogy az egészséges életmódot és a természet közelségét nem csak az illóolajok használata jelentik nálunk. 

Illóolaj+tájfutás=természet


Nekem mindig is egyértelmű volt, de sosem tudatos, mígnem valaki nemrég rávilágított arra a véletlen (?) egybeesésre, hogy az illóolajokat a természetből hozom, tehát a természet kincseit használom a hivatásomban, míg a privát életem egy részét pedig a természetben töltöm legtöbbször tájfutással, néha kirándulással. Egymástól függetlenül alakult így, de ha belegondolok, biztosan nem véletlen. :) Így kerek az életem, a természettel körbevéve. 



Az illóolajos kincsesládám

Remélem mondanom sem kell, de fontos számomra, hogy az illóolajokat a tájfutó versenyekre is viszem magammal. ha úgy tetszik hazaviszem őket a természetbe. Ez pedig a tájfutó társaimnak nagy szerencse, mert gyakran jönnek az ügyes-bajos dolgaikkal, mint izomláz, húzódás, itt-ott fáj és egyéb "finomságok", amikre kiválóak az illóolajok. 

Ezzel a kincsesládámmal jövök-megyek, amiket ilyenkor megpakolok az aktuálisan sportolás előtti-alatti-utáni problémákhoz szóbajöhető illóolajokkal. Ez a természet patikája nálam, szó szerint! :) 

Te mivel töltöd a szabadidőd? Írd meg kommentben!

Illatos napot!
Fanni
A terápiás illóolajok szakértője, aromaterapeuta.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...