szerda, október 16

Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával

Update: A könyv megjelent, nálam is beszerezhető, akár a hozzá tartozó illóolajokkal együtt. 
Itt pedig beleolvashatsz az Aromareneszánsz könyvbe!

Hamarosan egy régóta várt aromaterápiás könyv jelenik meg, melyben úttörőként a francia (gyógyító) aromaterápia van fókuszban. Az illóolajok manapság reneszánszukat élik és egészen biztos vagyok benne, hogy a könyvvel együtt egyre több otthonba bekúszik majd az illóolajok terápiás használata is, egyre többen tapasztaljátok meg, hogy az illóolajokkal egy összetett, de nagyon sokrétűen használható természetes kincset kaptok a kezetekbe. 

Adrienne és Ágota
Sok illóolajat a "kézikönyv" hatására önállóan is tudsz majd a családodban természetes módszerként alkalmazni a hétköznapi betegségekre, problémákra kicsikre és nagyokra egyaránt. Azonban, ha komplexebb a probléma, akkor bátrabban fogsz aromaterapeutához fordulni, mert ismerni fogod az aromaterápia hatását, működését és a tapasztalatok azt mutatják, hogy aki egyszer megéli az illóolajok eredményét, többé nem engedi el...

A könyv sikerére a két szerző, a Panarom két tanára, azaz a két mesterem, Feller Adrienne és Tobai Ágota több, mint 20 éves szakértelme és tapasztalata a garancia




AromaREneszánsz
Következzen egy kis előzetes a könyvről:

Az Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyv Magyarországon elsőként mutatja be az aromaterápia francia gyógyító irányzatát. Az eddig megjelent aromaterápiával foglalkozó hazai kiadványok mind az angol wellness irányzatot képviselték.

A szerzők két évtizedes terápiás és oktatói tapasztalatukkal állították össze ezt a különleges receptgyűjteményt. A könyv egyedisége, hogy mindössze 16 illóolajjal több, mint 160 problémára kínál hatékony megoldást. Valamennyi recept évtizedek óta jól bevált és egyszerűen elkészíthető formula.

A könyv bemutatja a gyógyító aromaterápia tudományos és praktikus oldalát egyaránt. Egy rövid szakmai és történelmi áttekintés után bevezet az illóolajok világába, majd részletesen bemutatja a gyógyító receptekben használt 16 illóolaj, 4 növényi olaj és 2 aromavíz természetét, tulajdonságait, gyógyító erejét.




A könyv második felében...
található receptgyűjtemény két részből áll, az első a felnőtteknél, a második a gyerekeknél alkalmazható aromaterápiás kezeléseket szedi egy csokorba.

A receptek összeállításakor a szerzők arra törekedtek, hogy minél kevesebb illóolaj felhasználásával minél több problémára kínáljanak megoldást. Az illóolajok kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy elérhető árkategóriát képviseljenek, ugyanakkor erőteljes és széleskörű hatással bírjanak. Ezeket a kritériumokat szem előtt tartva a szerzők összeállítottak egy 16-os aranycsapatot, vagyis 16 illóolajat, amely minden otthon vagy utazás hatékony minipatikája lehet.


Természetes házipatika 160 problémára


A könyv minden előképzettség nélkül használható. A húsz éve aromaterapeutaként praktizáló szerzők biztos kézzel segítik laikus olvasóikat a házi gyógyítás gyakorlatának elsajátításában. A receptek egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. A pontos eszközlista és a jól érthető használati útmutató az illóolajok szakszerű alkalmazását teszi lehetővé.
A könyv egyszerűségével és könnyen kezelhetőségével minden érdeklődő számára egy naponta használható természetes gyógymódot tesz elérhetővé.

A heteken belül megjelenő könyvet akár elő is jegyezheted nálam e-mailben, ekkor egy kis illatos meglepetést is kapsz mellé! Természetesen a könyvet később is bármikor beszerezheted tőlem, ahogy a könyvben szereplő illóolajokat, aromavizeket, növényi olajokat is- terápiás minőségben természetesen.  

Illatos napot! 
Fanni
Az aromaterapeuta, illóolaj szakértőd.

A fenti leírás a könyvről a Panarom engedélyével jelent meg.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...