péntek, szeptember 6

Fashion&Value - lifestyle coaching illóolajokkal is

Szinte biztos vagyok benne, hogy mint mindenkinek, Neked is a hangulatodtól függ, hogy tükörbe nézve milyennek látod magad, mennyire érzed szépnek, önbizalommal telinek. Ha minden stimmel, akkor harmonikusnak érzed magad és ez kisugárzik a külvilág felé, akkor ezt a ragyogást mások is észreveszik. 

Fotó: Fashion & Value
Ha rossz passzban vagy, akkor hiába teszed fel ugyanazt a sminket, mint máskor, amikor bombanőnek érzed magad "tőle". Idézőjelet írtam, mert kizárólag a sminktől nem leszel energikus és klassz, hanem a smink egy pluszt ad, amikor alapvetően jól érzed magad és ez kívülről is látszik.

Úgy gondolom, hogy a jól lét, az energikusság és amikor minden rendben van körülötted, kisugárzik és ettől fogod magad boldognak és szépnek érezni és látni.

A Fashion&Value csapatommal úgy gondoljuk, hogy mindenkinek jár a külső és belső harmónia megélése, egy kis önbizalom tuning és néhány személyre szabott szépségtrükk. Csapatunkban 6 szakértő 6 különböző területen segít, hogy a lehető legjobbat kihozzuk belőled. 

A csapatban
Juhász Orsolya fotográfusként, 
Simon Andrea stylistként,
Winter Melinda fodrászként,  
Kása Viktória sminkesként,  
Csider Bettina kozmetikusként, valamint jómagam,  
Máthé Fanni aromaterapeutaként és masszőrként tudásunk legjavát szeretnénk eljuttatni hozzád. 

Igen, az illóolajokkal is nagyban befolyásolhatod a hangulatodat, a masszázzsal meg pláne! :)


Fotó: a Fashion & Value Beauty Day-ről
Azért, hogy megtapasztalj egy kis ízelítőt Fashion&Value lifestyle coachingból, sok szeretettel invitállak a szeptember 13-i Beauty Seance-ra, ahol minden szakértőnktől- így tőlem is, személyre szabott elméleti és gyakorlati tanácsadást kaphatsz.

Részletek a Beauty Seance esemény Facebook oldalán, jelentkezni pedig tudsz e-mailben itt vagy a +36 30 525 3564-es telefonszámon.



További jó szemezgetést a Galériában is! Aztán gyorsan jelentkezz, mert a kiscsoportos Seance-ra hamar betelnek a helyek!  :)

Ha pedig csak egy kis inspirációra vágysz, csatlakozz a Fashion&Value Facebook oldalához!

Várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...