péntek, november 7

Pour Homme - aromaterápia férfiaknak

Kedves Hölgyek, Anyukák, Lányok, Asszonyok, Nagymamák! 
És persze, kedves Férfiak, tudom, hogy ti is olvassátok! :)

Egy kevés kozmetikumot minden férfi használ, legyen szó akár csak a borotválkozás utáni krémről, de van, akinél egy egész polcot elfoglal a paletta. 

A tapasztalatom szerint a férfiak ragaszkodnak a régi, jól bevált "szerekhez", még akkor is, ha az összetevők legalább fele csupa szintetikus, haszontalan és káros anyag, és én például sikítani tudnék tőle. :) 
A hölgyeknél sokkal nehezebben barátkoznak meg az újjal, még akkor is, ha a kedves kifejezetten nekik készíti otthon, finom, de nem tolakodó illatú, természetes és hatékony keverékről van szó. Nekik sokszor csak a "bolti" és a régi kell, még akkor is, ha csupa szintetikum. :( 

Pour Homme - aromaterápia férfiaknak
Azonban egy hét múlva a Széchenyi Fürdőben a Hungarian Spring  női kozmetikumcsalád után bemutatkozik az Adrienne Feller brand új, természetes összetevőkből álló, aromaterápiás termékcsaládja, a POUR HOMME is, mely kifejezetten Férfiaknak készült. 

És persze, nekünk, Nőknek is, mivel mi is élvezhetjük rajtuk ezeket a finom illatukat! :) Majd beszámolok arról, hogy ezek a "pasibűvölő" kozmetikumok nálunk mekkora sikert arattak. :)



Az új termékcsaládról olvassátok tűzközelből, egyik mesterem Ágota cikkét. Remélem Ti is érezni fogjátok közben a tömjén, a rozmaring, a gyömbér és a citrom kedves, de nem erőteljes, finom illatát: http://aromareneszansz.blog.hu/2014/11/07/a_ferfi_es_az_illata 

Veled is találkozom a bemutatón?  

Örülök, ha találkozunk ott, ám természetesen a megjelenés után az egész kollekciót beszerezheted majd nálam! Egyúttal megkönnyítem az ajándékkeresést is az ünnepekre, szülinapra, sok pasinak úgysem egyszerű ajándékot kitalálni. ;)

Illatos napot! 
Fanni 
A személyes aromaterapeuta szakértőd. 



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...