hétfő, február 16

Illatos esküvő

Évente nemcsak egy napon érdemes ünnepelni a szerelmet, érdemes felkészülni például az esküvőre is, a nászéjszakára. A menyasszonynak (és a vőlegénynek) lélekben és testben is érdemes felkészülnie, akár illóolajos masszázskezelésekkel. A masszázs során nemcsak a testet "ápoljuk", de a lélekre is erőteljes hatása van. 

Fotó: Bergics Balázs Fotográfia
Egy fontos napra készülhetünk illóolajos fürdővel, arcradírral, pakolásokkal is, melyet szintén összeválogathatunk a természet kincsestárából. Hogy pontosan mit is tegyünk bele? Ebből a videóból kiderül, mindenesetre olyan legyen, hogy "amit a bőrünkre kenünk, akár meg is ehessük."
(A Család-barát videót már korábban is feltettem, de az esküvői témát külön vettem. A 2015. február 11-i, 10. adásban 20:30-25:50 között van az esküvő is.)

Az esküvőhöz még különleges élmény lehet egy egyedi illóolaj keverék, melyet a pár saját magának, de akár a násznépnek is elkészíttethet. Ez lehet akár egy kis üvegcsében, de lehet már illatos esküvői meghívó formájában is egyaránt.  (Apropó, találkoztál már  élőben a névjegykártyámmal? :) Mert akkor azt is tudod, hogy miért kérdezem, ugye? :)

Egészen biztos, hogy az az illat örök életükben a Nagy Napra fogja őket emlékeztetni, mert onnantól a memóriánk tudat alatt ezzel az emlékkel kapcsolja össze azt az illatot.


Jóni & Lingam:
készen vagy egyénre szabottan
Ha pedig a násznép tagjaként esünk gondolkodóba, hogy mi is legyen a nászajándék, akkor elárulom, hogy már többször is nagy sikert aratott az egyedi készítésű Nő és Férfi illóolajos masszázsolajom. :) Akár ezt, akár a Jóni & Lingam duót választod, jó döntés!   

Te mész idén esküvőre? Netán a sajátodra? :) 

Illatos napot!
Fanni
Az aromaterapeuta, illóolaj szakértőd





Aromaterapeutaként kizárólag megfelelően ellenőrzött, terápiás minőségű illóolajat javaslok felhasználásra, ahogy teszem azt én is. Pontos felhasználásukhoz fordulj hozzám, mint aromaterapeutához, A terápiára alkalmas illóolajokat tőlem is beszerezheted, de bármilyen aromaterápiás kérdés kapcsán is keress bátran .   
A blogban leírt receptekért, tanácsokért kizárólag az általam készített keverékek esetében tudok felelősséget vállalni, mivel nem tudom ellenőrizni, hogy adott esetben te milyen alapanyagból készíted a keveréket. 
Légy körültekintő és légy tisztában az egyes illóolajok ellenjavallataival, ezek ismeretében válaszd ki és alkalmazd a megfelelő illóolajat. Alkalmazás előtt javasolt bőrpróbát végezni az illóolajokkal a könyökhajlatban. Az illóolajokat minden esetben hígítva és csak külsőleg alkalmazd.
A fentiek semmilyen esetben nem helyettesítik az orvosi konzultációt, bizonyos esetekben csupán kiegészíthetik azt. 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...